top of page

ABOUT US

ONS DOEL

Black Painters ontstond in 2013 vanuit een honger naar meer creativiteit en eigenheid binnen het schildersvak.

Schilderen, afwerken en inrichten... Vaak als laatste aan de beurt, maar daarom niet minder belangrijk. Uw huis, uw eigenheid; Het is onze missie om uw karakter en persoonlijkheid te laten doorschijnen in uw project.

Bij Black Painters staan we voor:

Een verfijnde afwerking,

Met de beste producten,

De nodige creativiteit,

Altijd in functie van de klant,

En met een helpende hand

WIE WE ZIJN

Bart Vantroyen startte in 2013 met zijn eigen zaak Black Painters. Hij verhuisde van Duffel naar Hofstade, maar is niet enkel werkzaam in de regio Mechelen. Ook ver daarbuiten neemt Black Painters projecten op zich.

Barts passie voor vormgeving en decoratie werd versterkt tijdens zijn opleiding aan het Stedelijke Instituut voor Sierkunsten en Ambachten. Verschillende beroepsopleidingen en praktijkervaring diepten zijn kennis verder uit.

 

Ondertussen doen we meer dan enkel schilderwerken, en werken we samen met verschillende professionals. Deze specialisten in hun vak delen onze visie en werken samen met ons aan uw droomproject.

 

Met meer dan tien jaar ervaring, staat Black Painters garant voor kwaliteit en liefde voor het vak. 

OOK VOOR U

U kleurt graag buiten de lijntjes? Of u bent net helemaal weg van de tijdloze klassiekers? Misschien weet u nog niet welke richting u precies uit wil. Samen met u vinden we de sfeer waarin u zich helemaal thuis voelt.

Zowel wie een duidelijk idee heeft, als wie niet weet waar te beginnen, kan bij ons terecht. 

Bovendien streven wij er naar om binnen ieders budget een mooi voorstel uit te werken.

bottom of page